Izrada online trgovine

Omogućite kupcima da jednostavno naručuju proizvode, izvrše rezervaciju i plaćaju putem interneta, a pritom povećajte prihode.

Web trgovine koje prodaju i rastu

Našim pristupom i metodama izrade web trgovine ciljamo na maksimalnu učinkovitost e-commerce rješenja i povećanje angažmana kupaca.

Odluka korisnika o kupovini ovisi o nizu faktora. Mi ih prepoznajemo i ugrađujemo u rješenje pa time povećavamo stopu konverzije (conversion rate) i učinkovitost web trgovine.

Temeljne značajke web dućana

Uz standardne značajke izrade web stranica, internet trgovina ima svoje specifične elemente

 • Dinamička košarica za kupnju

  Virtualna košarica za kupnju koja se dinamički popunjava kako kupac dodaje nove proizvode

 • Kategorizacija i filtriranje proizvoda

  Proizvodi organizirani u kategorije sa mogućnošću filtriranja prema određenim parametrima kao što su cijena, boja, veličina itd.

 • Detalji proizvoda

  Stranice proizvoda sadrže prilagođene detalje kao što su opisi, slike, galerije, specifikacije, video.

 • Povezani ili slični proizvodi

  Dok se kupac nalazi na stranici sa proizvodom sugeriraju se slični proizvodi ili proizvodi koji su na neki način u relaciji

 • Opcije dostave i plaćanja

  Mogućnost odabira između više načina plaćanja i dostave pruža kupcu fleksibilnost i sigurnost

 • Izdvojeni proizvodi

  Predstavljanje izdvojenih proizvoda na ostalim stranicama web trgovine u vidu sniženja, posebnih ponuda, popularnih proizvoda i slično


Kako povećavamo angažman kupaca?

Bilo da se radi o web shopu, rezervaciji smještaja ili najmu plovila, osiguravamo da vaše e-commerce rješenje sadrži sljedeće važne elemente:

 • Prepoznatljivost vašeg brenda

  Kako bi kupac stekao dojam mjesta sigurnog za kupnju važno je biti dosljedan u grafičkim i komunikacijskim smjernicama vašeg web mjesta.

 • Jasno postavljeni ciljevi na svakoj stranici

  Posjetitelji na vašu web lokaciju samo ne stižu preko naslovne stranice, pa svaka stranica treba sadržavati elemente koje će kupca uputiti na sljedeći korak i navesti na akciju.

 • Snažni, uočljivi pozivi na akciju

  Pozivi na akciju kao što su “Naručite sada!”, “Kontaktirajte nas”, “Izvršite plaćanje” moraju biti jasno vidljivi i dosljedni na svakoj stranici gdje postoji ključna akcija.

 • Uredna arhitektura informacija

  Cilj je napraviti razumljivi raspored informacija i omogućiti jednostavno snalaženje korisnika na stranici kako bi korisničko iskustvo bilo glatko i bez nedoumica.

 • Jednostavnost procesa kupnje

  U trenutku kada se kupac odluči na kupnju ili rezervaciju proces naručivanja, plaćanja, dostave te ostalih koraka kupnje treba biti jednostavan. Kupca ne smijemo obeshrabriti složenim ili nejasnim procesom narudžbe.

 • Kontrola nad sadržajem

  Informacije kao što su opisi proizvoda, cijene, dostupnost i slično, moraju uvijek biti ažurne i vjerodostojne. Zato administrator web mjesta u bilo koje vrijeme treba imati potpunu kontrolu nad uređivanjem takvog sadržaja.