SEO i oglašavanje

Uspješni web marketing važno je započeti detaljnim istraživanjem i planiranjem kako bi se zadovoljili jedinstveni ciljevi.

Vašu web lokaciju činimo prometnom

Metode i alati koje koristimo u analizi omogućuju nam da upotrijebimo najbolju strategiju za usmjeravanje ciljanih posjetitelja na vaše web stranice.

SEO – optimizacija web stranica za tražilice

Kada se govori o internet tražilicama svima je jasno da se prvenstveno misli na Google tražilicu koja se najviše koristi i glavni je izvor informacija o sadržaju na internetu.

Web stranice na neki način moraju steći autoritet da bi se bolje rangirale u rezultatima pretrage pa je optimizacija za web tražilice često dugotrajniji proces, a detaljno istraživanje i kvalitetna strategija nezaobilazni su preduvjeti za pravilno provođenje optimizacije te za njezin uspjeh. Optimizacija često uključuje tehničke izmjene a ponekad je najbolje rješenje izrada web stranica koje su potpuno tehnički optimizirane.

Naše iskustvo, znanje i praćenje trendova rangiranja na tražilicama pomoći će da vaše stranice zauzimaju dobre pozicije za one ključne riječi koje će donositi kvalitetne i ciljane posjetitelje.

Naše SEO metode optimizacije

Koristimo provjerene i učinkovite metode za bolje pozicioniranje na Google tražilici

 • SEO istraživanje – audit

  Detaljno istražujemo i mjerimo trenutno stanje i potencijal vaših web stranica na tražilicama, ključnih riječi, konkurenciju i razne mogućnosti u segmentu vaše djelatnosti.

 • Optimizacija sadržaja web stranica (on-site SEO)

  Provodimo detaljne tehničke radnje i optimizaciju sadržaja na vašim web stranicama što će pomoći da algoritmi tražilica što preciznije i brže razumiju sadržaj.

 • Povratne veze (backlinks)

  Veze koje vode na vašu web lokaciju sa drugih kvalitetnih i relevantnih lokacija osnažuju autoritet stranica i time ih bolje rangiraju u rezultatima pretrage.

 • Utjecaj sa društvenih mreža

  Društvene mreže su danas veliki segment prometa na internetu. Pravilnim akcijama može se ostvariti dodatni promet i ojačati svijest o brendu što direktno utječe na bolje rangiranje web stranica na tražilicama


Oglašavanje na tražilicama (PPC – Pay Per Click)

Najpopularniji i najučinkovitiji servis za ciljano oglašavanja je servis Google Ads (ex. Google AdWords). Dobro osmišljene i optimizirane kampanje ciljati će na kvalitetnije posjetitelje koji traže upravo to što nudite te će ekonomično raspoređivati proračun za oglašavanje.

E-mail marketing

Ostanite u kontaktu sa vašim posjetiteljima i kupcima tako da im omogućite pretplatu na vašu e-mail listu – newsletter.

Slanjem zanimljivih akcija i novosti iz vaše ponude povećati ćete angažman kupaca i ostvarivati profit.

Marketing društvenih mreža

Društvene mreže postale su snažan marketinški kanal za promociju tvrtki. Komunikacija sa publikom i oglašavanje putem društvenih mreža za pojedine djelatnosti donosi posebne prednosti..