Zaštita osobnih podataka

Privatnost naših korisnika nam je važna i želimo da se osjećate sigurno.

Izjava o zaštiti osobnih podataka

Osobne podatke koje prikupljamo putem izvora navedenih u ovoj izjavi spremaju se na sigurne privatne poslužitelje zaštićene od neovlaštenog pristupa ili na provjerenim servisima trećih strana koje su navedene u ovoj izjavi. U nastavku vas informiramo koje podatke prikupljamo i na koje sigurne načine ih pohranjujemo.

Vaše podatke ni u kojem slučaju ne objavljujemo niti dijelimo sa trećom stranom.

Korištenjem naše web stranice slažete se sa izjavom i prikupljanjem osobnih podataka i kolačića na načine opisane u nastavku. Na vaše osobne podatke imate pravo nadzora, izmjene i brisanja kao što je opisano u odjeljku “Vaša prava”.

 

Kolačići i analiza web stranica

Koristimo tzv. “kolačiće” (eng. Cookies) kako bi omogućili osnovne tehničke preduvjete za bolje korisničko iskustvo i analitiku posjećenosti.

Svrha prikupljanja podataka

Podatke prikupljamo radi boljeg korisničkog doživljaja pri posjeti naše stranice te radi Google Analytics servisa za analizu posjećenosti naših stranica

Koje podatke prikupljamo

Pomoću kolačića se najčešće prikupljaju podaci kao što su naziv operacijskog sustava, naziv preglednika, vrsta uređaja kojim posjećujete našu stranicu i slično.

Gdje pohranjujemo podatke

Za obradu ovih podataka koristimo uslugu Google Analytics. Google ne koristi podatke u druge svrhe i servis za analitiku posjeta djeluje prema našem nalogu. Davatelj usluge je Google LLC, 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, California 94043, USA

Razdoblje pohrane

Podatke o posjećenosti naših stranica čuvamo 24 mjeseca nakon čega se automatski brišu.

 

Kontakt obrasci na web stranicama

Svrha prikupljanja podataka

Podatke koje nam pošaljete prilikom ispunjavanja obrazaca koristimo isključivo u svrhu kontakta, izdavanja ponude ili pružanja dodatnih informacija o našim proizvodima i uslugama.

Koje podatke prikupljamo

Prikupljamo osobne podatke kao što su ime i prezime, adresa, naziv tvrtke, e-mail adresa, telefonski broj i slični podaci koji su potrebni za ostvarenje kontakta ili izdavanje ponude.

Gdje pohranjujemo podatke

Podaci koje nam pošaljete preko online kontakt obrazaca stižu na e-mail adresu naše tvrtke koji se nalazi na sustavu G Suite Gmail tvrtke Google koja djeluje po našem nalogu i ne koristi podatke u druge svrhe.

Ukoliko putem online kontakt obrasca zatražite ponudu, podaci će biti pohranjeni u našem programskom sustavu koji se nalazi na našem zaštićenom poslužitelju.

Razdoblje pohrane

Podaci poslani sa kontakt obrasca se pohranjeni u našem email sandučiću dok vlasnik podataka ne zatraži brisanje.

Podaci koje unosimo u program za izdavanje ponuda biti će pohranjeni sve dok vlasnik podataka ne zatraži brisanje.

 

E-mail lista (Newsletter)

Svrha prikupljanja podataka

Podatke koje ste nam poslali prilikom registracije na e-mail listu / newsletter prikupljamo u svrhu povremenog slanja obavijesti i novosti iz naše ponude.

Koje podatke prikupljamo

Podaci koje prikupljamo prilikom upisa u newsletter su e-mail adresa, ime i prezime.

Gdje pohranjujemo podatke

Za isporuku newslettera koristimo MailChimp platformu tvrtke ”The Rocket Science Group, LLC” 675 Ponce De Leon Ave NE, Suite 500, Atlanta, Georgia 30308, USA

Tvrtka poduzima sve mjere zaštite podataka i član je “Privacy Shield” programa (više na stranicama Agencije za zaštitu osobnih podataka).

Razdoblje pohrane

Podaci koje unosimo u program za izdavanje ponuda biti će pohranjeni sve dok vlasnik podataka ne zatraži brisanje putem linka koji se nalazi u inicijalnom e-mailu i svakom izdanju našeg newslettera.

 

Vaša prava

Kao korisnik naših usluga ili web stranice imate pravo zatražiti informacije o vašim osobnim podacima i uputiti zahtjeve za ostvarenje vaših prava o daljnjem postupanju sa vašim podacima te zatražiti trajno uklanjanje ili izmjenu podataka.

Vaša prava možete zatražiti na sljedeće načine:

  • Na e-mail adresu info@smartistic.hr
  • Telefonom na broj 051/588 671 ili 091/520 5878
  • Pismeno na adresu sjedišta: SMARTISTIC d.o.o. za digitalne medije
    Prolaz Marčeljeve Drage 13, 51000 Rijeka
  • Posjetom ureda na adresi: SMARTISTIC d.o.o. za digitalne medije
    Trg Žabica 1, 51000 Rijeka

 

Datum zadnje izmjene: 20.10.2018.